Fotot po ngarkohen !
Servis i specializuar ne xhama makinash !
Sherbimet
Social
Facebook
Instagram
Twitter
Postimet e fundit !
Ka shumë arsye pse të errësoni dritaret e automjetit tuaj. Mbrojtje...
AgiGlass në bazë të teknikave te reja të zmontimit dhe të atyre t...
AgiGlass në bazë të teknikave te reja të zmontimit dhe të atyre t...
Blog
Sic e vini dhe ju re , tani Agi Glass paraqet punen e kryer ndermjet nje faqeje te re Interneti ! U munduam te nderthurnim ngjyrat dhe qartesin e xhamit per te krijuar nje dizajn sa me modern, fleksibel dhe te kenaqshem per syrin tone . Shpresojm te ju pelqej . Faleminderit qe jeni nje nga vizitoret tane !
Postuar me 01.02.2015
Agi Glass është biznes i certifikuar ,është i specializuar ne riparimin apo zevëndësimin e kristaleve te automjeteve tuaja .Eshtë formuar ne vitin 2009 por me një eksperience më të hershme ,e cila i ka lejuar që të ketë një rritje më të shpejtë . Agi Glass përvec shërbimit të kompletuar në servisin e tij fiks me qendër ne Tophanë ofron dhe sherb ...
Postuar me 01.02.2015
Shfaq me shume
Vendodhja