Fotot po ngarkohen !
Servis i specializuar ne xhama makinash !
Blogje
Sic e vini dhe ju re , tani Agi Glass paraqet punen e kryer ndermjet nje faqeje te re Interneti ! U munduam te nderthurnim ngjyrat dhe qartesin e xhamit per te krijuar nje dizajn sa me modern, fleksibel dhe te kenaqshem per syrin tone . Shpresojm te ju pelqej . Faleminderit qe jeni nje nga vizitoret tane !
Postuar me 01.02.2015
Agi Glass është biznes i certifikuar ,është i specializuar ne riparimin apo zevëndësimin e kristaleve te automjeteve tuaja .Eshtë formuar ne vitin 2009 por me një eksperience më të hershme ,e cila i ka lejuar që të ketë një rritje më të shpejtë . Agi Glass përvec shërbimit të kompletuar në servisin e tij fiks me qendër ne Tophanë ofron dhe sherb ...
Postuar me 01.02.2015
Shfaq me shume