Fotot po ngarkohen !
Servis i specializuar ne xhama makinash !
Rreth Agi Glass
Agi Glass është biznes i certifikuar ,është i specializuar ne riparimin apo zevëndësimin e kristaleve te automjeteve tuaja .Eshtë formuar ne vitin 2009 por me një eksperience më të hershme ,e cila i ka lejuar që të ketë një rritje më të shpejtë . Agi Glass përvec shërbimit të kompletuar në servisin e tij fiks me qendër ne Tophanë ofron dhe sherbimin me auto-oficinen e levizshme ,ku cdo kerkesë e juaja mund të kryhet fare lehte ne vendin ku ju ndodheni.Këtu mund të gjeni më shumë informacion rreth biznesit tonë dhe se si në mund t’iu ndihmojmë,si dhe të gjitha arsyet pse ne jemi krenarë për stafin tonë shumë profesional,për aftesitë,shpejtesinë,organizimin,angazhimin,dërgimin ,zevendësimin e shërbimin e përsosur për të gjithë klientet tanë.
Postuar me 01.02.2015