Fotot po ngarkohen !
Servis i specializuar ne xhama makinash !
Faqja e re e Agi Glass
Sic e vini dhe ju re , tani Agi Glass paraqet punen e kryer ndermjet nje faqeje te re Interneti ! U munduam te nderthurnim ngjyrat dhe qartesin e xhamit per te krijuar nje dizajn sa me modern, fleksibel dhe te kenaqshem per syrin tone . Shpresojm te ju pelqej . Faleminderit qe jeni nje nga vizitoret tane !
Postuar me 01.02.2015