Fotot po ngarkohen !
Servis i specializuar ne xhama makinash !
  • Current
e eleminosh gërvishtjet nga xhami nuk është gjithmonë e lehte, pasi varet nga thellësia e gërvishtjes. Ne mund të eleminojmë dhe lucidojmë ato nëse ato janë te lehta ,por në qoftë se xhami ka disa gërvishtje të thella, ju do të duhet të zëvendësoni atë. Per te hequr gërvishtjet nga xhami duhet kohë dhe durim prandaj me pare dëmi duhet vleresuar dhe klasifikuar si dëm i riparueshem apo jo.
Postimet e fundit !
Oops, sic duket nuk ka asnje postim per momentin !
Shfaq me shume