Fotot po ngarkohen !
Servis i specializuar ne xhama makinash !
  • Current
Erresimi i veshjes me film eshte nje metode tashme e zakonshme per erresimin e xhamave . Filmi është i instaluar në brendësi të kristaleve ne menyre profesionale pa flluska dhe pa prerje ,dhe operatorët, zakonisht nuk heqin apo zmontojme panele apo komponentët e dyerve anësore ose dyert e pasme. Filmat qe ne aplikojme jane anti gervishtje ,cilesor, te certifikuar dhe homologuar me garanci disa vjecare .
Postimet e fundit !
Oops, sic duket nuk ka asnje postim per momentin !
Shfaq me shume