Fotot po ngarkohen !
Servis i specializuar ne xhama makinash !
  • Current
Erresimi i xhamit me te ashtu quajturen bombardim eshte nje teknologji e re dhe inovative e erresimit te xhamave per sot te vetmit ne SHQIPERI. Bombardimi xhamit konsiston ne ngjyrosjen e te njejteve kristale qe makina juaj posedon duke u zmontuar nga profesioniste dhe me pas kalimin e tyre ne nje makinerie qe ben te mundur erresimin duke depertuar ne trupin e xhamit, dhe ne fund rimontimin e tyre.Bombardimi eshte anti gervishtje nuk digjet nuk demton ose dobeson fortesin e xhamit. I gjithe ky proqes zgjat disa ore gjithmone duke prenotuar .
Postimet e fundit !
Oops, sic duket nuk ka asnje postim per momentin !
Shfaq me shume