Fotot po ngarkohen !
Servis i specializuar ne xhama makinash !
  • Current
Te eleminosh gërvishtjet nga xhami nuk është gjithmonë e lehte, pasi varet nga thellësia e gërvishtjes. Ne mund të eleminojmë dhe lucidojmë ato nëse ato janë te lehta ,por në qoftë se xhami ka disa gërvishtje të thella, ju do të duhet të zëvendësoni atë. Per te hequr gërvishtjet nga xhami duhet kohë dhe durim prandaj me pare dëmi duhet vleresuar dhe klasifikuar si dëm i riparueshem apo jo. Përsa i përket pastrimit të fenereve : Shtëpitë e prodhimit automobilistik për të respektuar normativat kanë vite që aplikojn projektoret e ndricimit në plastik të cilët me kalimin e kohës vijn dhe dëmtohen. Pra pastrimi i fenerëve tashmë është bërë një shërbim i domosdoshem për automjetin tuaj që të kemi nje ndriçim sa më të mirë.
Postimet e fundit !
Oops, sic duket nuk ka asnje postim per momentin !
Shfaq me shume