Fotot po ngarkohen !
Servis i specializuar ne xhama makinash !
  • Riparim Xhami
  • Current
  • #
Riparimi i një xhami kerkon nje ndërhyrje te specializuar. AgiGlass në bazë te kualifikimit të lartë do të dije t’iu keshillojë se si është më mire per te vepruar në baze të llojit e vendolljes se dëmit. Riparimi i xhamit te automjetit tuaj duhet të bëhet brenda 24 oreve ,pasi ndërhyrja do të jete me e padukshme,përndryshe pluhuri dhe uji mund te bëjnë që të mos kete rezultate estetike. Riparimi i kristalit është rezultativ vetëm në rast se gjykohet në ato qe quhen dëme të riparueshme,në të kundert ju mbetet alternativa tjeter ta zevendesoni xhamin e automjetit tuaj.
Postimet e fundit !
AgiGlass në bazë të teknikave te reja të zmontimit dhe të atyre t...
Shfaq me shume