Fotot po ngarkohen !
Servis i specializuar ne xhama makinash !
  • Erresim Xhami
  • Erresim Xhami
  • Erresim Xhami
  • Erresim Xhami
  • Erresim Xhami
Ka shumë arsye pse të errësoni dritaret e automjetit tuaj. Mbrojtje efektive per sytë ,për jetën private ,të udhëtarëve bagazheve ,per te mbajtur nje temperature konstate pa mbingarkuar kondicionimin e ajrit brenda automjetit dhe si rezultat ulje te konsumit te karburantit . Tek ne do gjeni tre metoda te mundeshme te erresimit te xhamave : Erresim me film, Zevendesim me origjinal, Bombardim
Erresim Xhami